Enerziaa viestintään!

Koulutus

Tulevat koulutukset:

Seuraava Esihenkilöviestinnän tehopäivä Tampere-talossa 10.5.2023. Lue lisää  tästä linkistä! Kevään viimeinen Vaikuttava puhe ja esiintyminen -koulutus pidetään Tampere-talossa 30.5.2023. Lue siitä lisää tästä! 

Alla esimerkkejä Enerzian koulutuksista

Kysy myös…

Sisäinen viestintä kuntoon!

Kun sisäinen viestintä sujuu, jokainen organisaatiossa tietää, mitä pitää tehdä, miksi, milloin, miten ja missä. Näin ei synny turhaa eikä tekemätöntä työtä. Aukaistaan sisäisen viestinnän solmut auki yhdessä ja pistetään tulos kuntoon viestinnän keinoin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Puhe-esityksen rakentaminen ja puheen kirjoittaminen

Puheen pitäminen edessä, mutta aivot lyövät tyhjää? Ei hätää, autan puheen laatimisen kanssa tai kirjoitan sen sinulle alusta loppuun saakka valmiiksi. Soita ja kysy lisää!

Videotyöhakemus -koulutus

Yhä useampi työnantaja haluaa tutustua työntekijäkandidaatteihin videon välityksellä. Miten sitten tehdään napakka ja kiinnostava videotyöhakemus? Tästä kerron koulutuksessa lisää samalla kun harjoittelemme videokameran edessä.

Brändin rakentaminen ja kirkastaminen

Kaipaako yrityksesi brändi uudenlaista erottuvuutta? Ovatko kohderyhmät ja/tai tuotteet muuttuneet? Oletko aloittava yrittäjä? Ota yhteyttä ja varaa vaikka 20 minuutin ilmainen konsultaatio näin ensi alkuun!