Enerzia

Viestintä- ja koulutuspalvelut

”Yritykseni Enerzia syntyi tammikuussa 2010, kun halusin auttaa muita yrittäjiä erottumaan markkinoilla onnistuneella viestinnällä ja mielenkiintoisilla tarinoilla. Uteliaana, innostuneena ja esiintymistaitoisena kaksosluonteena koen, että elämäntehtäväni on viedä tärkeitä viestejä eteenpäin ja auttaa muitakin kehittymään viestijöinä.”

Miksi ottaisit viestintätoimistokumppanin?

Miksi ottaisit viestintätoimisto-
kumppanin?

Jos yritystä ja sen palveluja ei tunne kukaan, siitä ei kiinnostu kukaan. Siksi yritystä ja sen tuotteita pitää tuoda esiin kiinnostavasti, oikeissa kanavissa ja ennen kaikkea oikeille kohderyhmille.

Toisinaan tarvitaan myös viestinnän suunnan muutosta ja kriisiviestintää; viimeistään silloin, kun toiminta takkuaa ja ikävä uutisointi tai somekirjoittelu saa tuloskäyrät kaakkoon.

Autan mielelläni sekä ennakoivassa viestinnän kokonaisvaltaisessa suunnittelussa, pienempien viestintäkampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa että suurempienkin tulipalojen sammuttamisessa. Varaa aikasi ilmaiseen konsultointiin jo tänään!

Koulutan ja konsultoin sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä, valmennan yrittäjiä, esimiehiä sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöstöä esiintymis- ja vuorovaikutustaidoissa, autan brändin kirkastamisesssa sekä teen tolkullisia tekstisisältöjä eri kanaviin. Hoidan myös yrityksenne mediasuhteita ja some-viestintää sekä laadin viestintä- ja markkinointisuunnitelmia.

Eila Mäntyjärvi

  • Tarinankertoja

  • Viestijä

  • Bloggaaja

  • Esiintymiskouluttaja

  • Kirjailija

  • Historiikin tekijä

”Olen Eila Mäntyjärvi, tamperelainen viestinnän asiantuntija, tarinankertoja, esiintymiskouluttaja, strategi ja toimittaja. Minulla on yli 20 vuoden kokemus yritys- ja organisaatioviestinnästä tiedottajana, toimittajana, kouluttajana, copywriterinä, konseptisuunnittelijana sekä viestintäkonsulttina.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, tiedottaja (MTi), opettaja (Pdt, PGCE), toimittaja, sähköisen ja audiovisuaalisen viestinnän ammattilainen sekä yhteisömanageri.

Kirjoittamiini teksteihin voit tutustua mm. Editor Helsingin Wematchu-asiantuntijakanavalla, johon pääset tästä linkistä.

Eila Mäntyjärvi
Enerzia Koulutus ja Viestintä

Kutsu minut kouluttamaan yhteisöönne ja auttamaan viestinnän kehittämisessä!

Varaa maksuton konsultointi