Enerziaa viestintään!

Referenssit

”Eila kirjoitti artikkelin Yrittäjäsanomiin yhtiömme toiminnasta ja uudesta teknologiainnovaatiosta. Valmiin jutun luettuamme hämmästyimme, miten Eila oli onnistunut kiteyttämään olennaisen yrityksemme liikeideasta ja teknisesti haastavasta teknologiasta selkeäksi ja ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.”

Jaakko Raukola
CEO / Iscent Oy

Kriisiviestintäkoulutus oli oikein hyvä ja ajankohtainen. Meillä ei ole aikaisemmin ollut tällaista, koulutusta, ja se täytti kriisitoimintasuunnitelmamme aukkokohdat.

Jari Markkinen
johtaja / Sahalahden ja Alkulan päiväkodit, Kangasala

Saimme Enerzian kautta Suomen Parkkipalvelulle erittäin hyvää näkyvyyttä. Meistä oli juttua Aamulehden etusivulla sekä paikallisilla radioasemilla sekä jopa televisiossa. Yhteistyö toimi juuri kuten pitikin.

Vesa Teittinen
toimitusjohtaja / Pirkanmaan Parkkipalvelu Oy

”Eilan asiantuntijuus esihenkilöviestinnässä oli huippuluokkaa ja myös esiintymisensä oli eloisaa ja helposti seurattavaa – ei päässyt ote herpaantumaan.”
”Innostava kouluttaja, jota jaksaa kuunnella.”
” Aiheet käsiteltiin niin että ne koskettivat omaa tapaa työskennellä ja ahaa-elämyksiä tuli koko ajan. Turvallinen olo, uskalsin paljon kommentoida ja kertoa mielipiteitä. Todella hyvä kouluttaja.”
”Koulutus oli hyvin rakennettu sisällöllisesti ja aikataulullisesti, eikä ehtinyt väsähtää/kyllästyä. Eila tiesi, mistä puhui, ja käsitteli asiaa käytännönläheisesti. Pidin myös koulutuksen keskustelevasta ilmapiiristä.”

Esihenkilöviestinnän tehopäivä / Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Esimerkkejä Enerzian työnäytteistä

Rakkaudesta Roomaan

Millaista on työskennellä matkaoppaana yhdessä maailman suosituimmasta turistikohteesta, Roomassa? Lue pätkä Mervin inspiroivaa tarinaa tästä!

Klikkaa kuvaa isommaksi.

Aikamatka antiikkiin

Vesuviuksen purkaus vuonna 79 jaa. peitti alleen Pompejin huvilakaupungin. Muinaisen kaupungin kaduilla voi vieläkin aistia antiikin ajan tunnelman. Lue lisää Matkaopas-lehdestä!

Klikkaa kuvaa isommaksi.

Tuhansien autojen maa

Vehoniemen automuseo on yksi Suomen tunnetuimpia nähtävyyksiä alallaan. Sitä pyörittävät rakkaudella äiti ja tytär Leila ja Pauliina Suutarinen. Lue museosta lisää Apu-lehden artikkelista!